Psykologisk konsultation

Psykologisk konsultation

Psykologbehandling består af en eller flere samtaler, hvor du sammen med psykologen undersøger dit problem og eventuelt baggrunden for det. Her igennem åbner sig muligheden for større selvforståelse og flere perspektiver på dit liv og handlemuligheder. 

Du kan ønske dig psykologsamtale, fordi du har det psykisk dårligt, for eksempel på grund af stress, angst eller depression, fordi du har været ude for en ulykke, har oplevet tab af en, der stod dig nær, eller sygdom, som har betydet nedsat funktionsevne eller kroniske smerter. Du kan få hjælp til at lære, hvordan du lever bedst mulig med dine begrænsninger, og undersøge nye muligheder i tilværelsen under de givne omstændigheder.

Hvis du har det psykisk dårligt – for eksempel på grund af angst, depression, stress eller har været ude for en ulykke, tab af nær familie eller sygdom, der har betydet en nedsat funktionsevne eller kroniske smerter, kan du få brug for professionel psykologhjælp til at komme videre i dit liv. Du kan også få hjælp til at lære, hvordan du kan leve bedst muligt med dine begrænsninger.