8­ uger med Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR)*

Kommende *MBSR hold i København 2. april 2024

8-ugers med Mindfulness Baseret Stress Reduktion    

Tid: tirsdage fra kl. 17.00 –19.30

Sted: Frederiksberg

Mødedage: Hver tirsdag fra 2. april frem til 21. maj.

Hel dag: med mindfulness: søndag d.5. maj.

Pris:4.800 kr. (dog 5.800 kr. for fradragsberettigede virk.) Tilmeld dig her Eller send email til mindfulness@live.dk.      Sidste frist for tilmelding 15.marts 2024.

Efter on­line tilmelding  vil du løbet af kort tid få en e­-mail med invitation til telefoninterview med Kit, hvor du har mulighed for at fortælle om, hvad du forventer af forløbet og for at spørge ind til programmet. Først herefter er du endelig tilmeldt.

* MBSR, Mindfulness Baseret Stress Reduction, er et beskyttet varemærke, som ejes af Dr. Jon Kabat- Zinn. Dette 8-ugers kursus i mindfulness baseret stress reduktion (MBSR) er i sin grundform udviklet på University of Massachusetts af Dr. Jon Kabat-Zinn i 1979, og har siden været genstand for intensiv forskning over hele verden.

Om MBSR- 8 ugers forløbet

Et 8– ugers undervisningsforløb i mindfulness, giver mulighed for at træne din evne til at være fuldt ud til stede i dit liv, at være i balance og at opleve højere grad af kontrol og evne til at klare hverdagens strøm af udfordringer og oplevelser.

Et livsbekræftende kursus i at leve sit liv med bevidst nærvær i hvert øjeblik. Mindfulness er en måde at lære umiddelbart at forholde sig til alt, hvad der sker i ens liv. Det er en måde, hvor du tager ansvar for dit eget liv; en måde at gøre noget godt for dig selv, noget som ingen anden kan gøre for dig – en måde at arbejde bevidst og systematisk med din egen stress, smerte, sygdom og med alle hverdagens nødvendigheder og udfordringer.

Forskningsresultater viser, at personer, som gennemfører et 8-ugers MBSR forløb, melder om: Forøget evne til at slappe af, forbedret evne til at håndtere smerte, mere energi og livsglæde, forøget selvværd og forbedret evne til at håndtere både kortvarige og længerevarende stressfyldte situationer.

Mindfulness er ikke noget, som man skal skaffe sig udefra. Mindfulness er allerede inde i dig – det er en dyb indre ressource i dig selv, som er frit tilgængelig og som tålmodigt afventer at blive frigjort og brugt til din læring, vækst og heling. Mindfulness handler om at vågne op til hvad du allerede er.

8-ugers forløbet: Hver uge 2½ time pr. uge samt en hel dag fra kl. 10 – 17. Undervisning i meditation, mindful bevægelse, samtale om oplevelser og erfaringer. Hjemmearbejde ca. 45 min. -1 time om dagen med mindfull meditation og bevægelse efter instruktion på udleverede lydfiler.

Underviser: Kit Appelt, psykolog og medlem af Dansk Psykologforening.
Kit er uddannet og certificeret instruktør i MBSR , og har (2017) gennemgået et 1-årigt videreuddannelses forløb fra Center for Mindfulness, University of Massachusetts,USA. Hun underviser på MBSR uddannelsen på Århus Universitet, og uddanner MBSR-undervisere i eget regi i København.