8­ uger med Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR)*

*MBSR hold i København efterår 2021

*MBSR hold i København august 2021 

Sted: Hvidehus, Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby.
Mødedage og tider:
 Hver mandage fra 23. august til 11. oktober Mødetid: kl. 17 -19.30.

Første og sidste gang en halv time længere. 

Hel dag med mindfulness: lørdag d. 2. oktober kl. 10-17.
Pris: 
4.500 kr. (dog 5.500 kr. for fradragsberettigede virk.) 

* MBSR, Mindfulness Baseret Stress Reduction, er et beskyttet varemærke, som ejes af Dr. Jon Kabat- Zinn. Dette 8-ugers kursus i mindfulness baseret stress reduktion (MBSR) er i sin grundform udviklet på University of Massachusetts af Dr. Jon Kabatetts-Zinn i 1979, og har siden været genstand for intensiv forskning over hele verden.

Et 8– ugers undervisningsforløb i mindfulness, giver mulighed for at træne din evne til at være fuldt ud til stede i dit liv, at være i balance og at opleve højere grad af kontrol og evne til at klare hverdagens strøm af udfordringer og oplevelser.

Et livsbekræftende kursus i at leve sit liv med bevidst nærvær i hvert øjeblik. Mindfulness er en måde at lære umiddelbart at forholde sig til alt, hvad der sker i ens liv. Det er en måde, hvor du tager ansvar for dit eget liv; en måde at gøre noget godt for dig selv, noget som ingen anden kan gøre for dig – en måde at arbejde bevidst og systematisk med din egen stress, smerte, sygdom og med alle hverdagens nødvendigheder og udfordringer.

Forskningsresultater viser, at personer, som gennemfører et 8-ugers MBSR forløb, melder om: Forøget evne til at slappe af, forbedret evne til at håndtere smerte, mere energi og livsglæde, forøget selvværd og forbedret evne til at håndtere både kortvarige og længerevarende stressfyldte situationer.

Mindfulness er ikke noget, som man skal skaffe sig udefra. Mindfulness er allerede inde i dig – det er en dyb indre ressource i dig selv, som er frit tilgængelig og som tålmodigt afventer at blive frigjort og brugt til din læring, vækst og heling. Mindfulness handler om at vågne op til hvad du allerede er.

8-ugers forløbet: Hver uge 2½ time pr. uge samt en hel dag fra kl. 10 – 17. Undervisning i meditation, mindful bevægelse, samtale om oplevelser og erfaringer. Hjemmearbejde ca. 45 min. -1 time om dagen med mindfull meditation og bevægelse efter instruktion på udleverede lydfiler.

Underviser: Kit Appelt, psykolog og medlem af Dansk Psykologforening.
Kit er uddannet og certificeret instruktør i MBSR , og har gennemgået et 1-årigt videreuddannelses forløb fra Center for Mindfulness, University of Massachusetts, USA, som kvalificerer til at uddabbe MBSR lærere. Hun underviser på MBSR uddannelsen på Århus Universitet, og uddanner MBSR-undervisere i eget regi i København.