Interpersonal Mindfulness

Interpersonal Mindfulness 8-ugers med træning af mindfulness i relationer

– et MBSR fortsætter kursus

Interpersonal Mindfulness-forløb afholdes løbende i

ÅRHUS OG KØBENHAVN

KØBENHAVN: IMP forløb med start august 2017

8-ugers forløb med Interpersonel Mindfulness (IMP)
Tirsdage: 8. 15, 22, august. 5, 12, 19, 26. september & 3. oktober. Mødetid: kl 16.30 til 19 med første og sidste mødegang forlænget en ½ time. Hel dag med Interpersonel Mindfulnsess: søndag d. 10. september kl 10-17,

Online tilmelding til 8-ugers forløb i Interpersonal Mindfulness her

Tid og dato for fremtidige IMP forløb i Kbh og Århus bliver annonceret her på hjemmesiden. Ønsker du, at modtage e-mail, når datoer er fastlagt eller har du spørgsmål til programmet, så send gerne en email til: mindfulness@live.dk

Læs mere her
Interpersonal mindfulness

Er et 8- ugers kursus, udviklet i samarbejde mellem Center For Mindfulness, University of Massachusetts, Medical School og Metta Foundation.

Kurset er for tidligere deltagere på 8-ugers MBSR hold og/eller med en stabil meditationspraksis.

Interpersonal Mindfulness Programmet (IMP) er udviklet på baggrund af interpersonel meditationspraksis, som den
er kendt fra Insight Dialogue og lagt til rette med særligt henblik på at blive trænet af deltagere, som tidligere har gennemført et
8-ugers MBSR-kursus.

Idet kurset bygger oven på de forudsætninger, som trænes i MBSR, giver dette kursus mulighed for, at deltagerne kan uddybe deres praksis ved at bringe mindfulness mere fuldtonet ind i relation til andre mennesker.

Kurset følger manualen for Interpersonal Mindfulness
Programmet (IPM). Denne manual fra 2013 er udviklet af Florence Melo Meyer, Phyllis Hicks og Gregory Kramer i et samarbejde mellem Center For Mindfulness, University of Massachusetts Medical School og Metta Foundation.

Interpersonal Mindfulness Programmet sætter rammer for at arbejde med stress i vores relationer. Der trænes tilstedeværelse,
mental ligevægt og ro,som vi kender det fra formel meditation. Disse kvaliteter integreres i træningen direkte ind i vores relationer med andre menneske i dialog omkring forskellige udvalgte temaer.

Tid: Interpersonal Mindfulnes Programmet er et 8 ugers program, som foruden en ugentlig mødegang á 2½ time, indeholder daglig hjemmetræning. Samt en hel dag med praksis en lørdag eller søndag. Kurset giver mulighed for at få oplevelsen af at træde ud af vanemæssige mønstre af relationel reaktivitet, samtidigt med, at man befinder sig ansigt til ansigt med en anden person.

Ved hjælp af omhyggeligt guidede og tidsbestemte meditationer, som foregår i par eller i små grupper, bliver deltagerne i stand til at observere de mentale og følelsesmæssige vaner, der normalt er usynlige for os i strømmen af stressende, eller endog behagelig kommunikation. Idet IM trænes, fordybes og forankres, opstår der naturligt stille koncentration, indsigt, venlighed og medfølelse.